Today.ua

Vodafone подарує безкоштовний тариф одній категорії абонентів: акція буде діяти 30 днів

Vodafone у квітні подарує безкоштовний тариф абонентам, які задіяні в процесі вакцинації українців від коронавіруса. Ця категорія абонентів зможе безкоштовно отримати десять гігабайтів інтернету і безкоштовні дзвінки на номери всіх мобільних операторів України. Безкоштовний пакет даних послуг буде діяти 30 днів.

Перебуваючи цілодобово на зв'язку з громадянами, співробітники мобільних бригад вакцинації, які є абонентами Vodafone, отримають кожен по 1000 хвилин хвилин на розмови з усіма номерами України, включаючи номери стаціонарних міських мереж. Це відмінний подарунок для людей, які цілими днями допомагають українцям протидіяти СOVID-19. Перелік номерів телефонів людей, які є співробітниками мобільних бригад вакцинації, буде надаватися мобільному оператору Міністерством охорони здоров'я. Медпрацівникам не потрібно буде витрачати час і реєструватися в системі, Vodafone це зробить за них.

Подаровані безкоштовні хвилини і гігабайти можна буде використовувати протягом тридцяти днів з моменту нарахування. Всього компанія Vodafone виділила на боротьбу з пандемією понад шістдесят мільйонів гривень. Дана послуга не перша, яку мобільний оператор дарує медикам. У листопаді 2020 року Vodafone нараховував всім лікарям і медичним працівникам безкоштовні хвилини і гігабайти інтернету, щоб вони могли віддалено підтримувати зв'язок зі своїми пацієнтами.

Нагадаємо, як користувачі Vodafone можуть отримати повний безліміт на соціальні мережі протягом трьох місяців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ