Today.ua

Vodafone підвищить вартість популярного тарифу: що зміниться для абонентів з 20 січня

Vodafone повідомив своїх клієнтів про чергове підвищення тарифів на зв'язок. З 20 січня на абонентів популярного тарифу мобільного оператора "Vodafone SuperNet Start 2019" чекають зміни, про які їм вже повідомляють через SMS.

У прес-службі Vodafone повідомили, що з 20 січня замість 10 ГБ мобільного інтернету користувачі тарифу Vodafone SuperNet Start 2019 отримають 14 ГБ. Вартість пакету послуг складатиме 170 гривень на місяць замість 140 гривень.

У тарифний план Vodafone SuperNet Start 2019 входять також 120 хвилин на розмови з іншими операторами, 30 хвилин на дзвінки в роумінг, безліміт у мережі Vodafone.

Нова вартість тарифу діє для старих абонентів. Нові користувачі Vodafone вже не мають доступу до цього тарифу.

Для абонентів "Vodafone SuperNet Start 2019", у яких підключено послугу "Рік без абонплат", вартість тарифу не зміниться до кінця дії послуги. При несвоєчасній сплаті тарифу абоненти зніматимуть 15 грн на день за користуванням послугами в тарифі.

Також мобільний оператор повідомив про подорожчання послуг Video, Online та Social PASS. До Video PASS за 60 грн/місяць додається послуга Apple TV.

Раніше повідомлялося, як абонентам Vodafone отримати безкоштовний інтернет на три місяці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ