Today.ua

Vodafone на місяць продовжив дію популярної безкоштовної послуги

Vodafone на місяць продовжив дію безкоштовної послуги, яка за останній місяць почала набирати популярність. Абонентам пропонується протестувати швидкість мобільного інтернету через додаток Speedtest, в нагороду за що вони отримають повний безліміт на соціальні мережі абсолютно безкоштовно на три місяці.

Щоб протестувати швидкість мобільного інтернету, відскануйте мобільним телефоном QR-код, наведений на сайті мобільного оператора Vodafone, або ж просто завантажте додаток для тестування швидкості Speedtes. Потім вимкніть Wi-Fi і протестуйте мобільний інтернет даним додатком. Виконавши цю вимогу, абоненти Vodafone зможуть безкоштовно користуватися соціальними мережами, мессенджерами і чатами в рамках акції "Social Pass в подарунок". Акція буде діяти до кінця травня поточного року. Після цього абоненти Vodafone зможуть підключити акцію "Social PASS в подарунок" за допомогою USSD-коду *310# або через додаток My Vodafone.

Для того, щоб дивитися відео у високій роздільній здатності з мобільного телефону, достатня швидкість мобільного інтернету від п'яти мегабіт в секунду. За допомогою Speedtes заодно можна перевірити, чи збігається швидкість вашого мобільного інтернету з заявленим у тарифі.

Раніше Vodafone запустив послугу мобільних платежів, яка стрімко набирає популярності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ