Today.ua

Vodafone дозволив своїм абонентам безкоштовно змінювати налаштування в тарифних планах

Vodafone запустив нову послугу, якої немає в інших мобільних операторів. Йдеться про налаштування тарифних планів. Тепер абоненти Vodafone можуть обмінювати хвилини в рамках свого тарифу на безлімітні дзвінки з іншими операторами, або хвилини розмови за кордоном. Послуга доступна не для всіх абонентів, а тільки для користувачів конкретних тарифних планів.

"Обмін хвилин" можуть підключити абоненти Vodafone Family Plus, Vodafone Family, Vodafone SuperNet Start і Start 2019, Vodafone SuperNet Pro і Pro 2019 і Vodafone SuperNet Unlim. Конкретні умови акції залежать від тарифного плану. Наприклад, абоненти тарифу Vodafone Family Plus можуть обміняти 60 хвилин в мережі на 100 пакетних хвилин дзвінків по всій Україні. В рамках тарифу Vodafone Family є можливість отримати додаткові 100 хвилин по Україні в обмін на 30 хвилин дзвінків в деякі зарубіжні країни, а тариф Vodafone SuperNet Start і Start 2019 дозволяє обміняти 50 або 30 хвилин за кордон на 150 або 100 хвилин по Україні.

Щоб підключити послугу "Обмін хвилин" абоненту Vodafone необхідно ввести комбінацію *301*100#. Перевірити стан тарифного плану можна за номером *101*4 #.

Раніше повідомлялося, що Vodafone запустив корисний сервіс, який допоможе українцям уберегти свої машини від угону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ