Today.ua

Viber, WhatsApp і Telegram можна об'єднати в один месенджер

Три популярні месенджери Viber, WhatsApp та Telegram можна об'єднати в один за допомогою мобільного додатку DM Me — All your Chats in One App. Завантажити додаток безкоштовно можуть поки що власники Android-смартфонів через Google Play.

Після встановлення додатку, його потрібно запустити, після чого видати програмі всі дозволи і вибрати з ким із контактів і у якому саме месенджері має відбуватися спілкування. Для зручності та наочності програма показує, у яких додатках у конкретної людини із записника є свій власний обліковий запис.

Контакти у DM Me можна перемістити до вибраних, щоб вони не загубилися у багатьох телефонних номерах зі списку контактів. При створенні додатку розробники поставили собі завдання об’єднати три найпопулярніші та найпоширеніші месенджери в одне єдине ціле, зробивши так, щоб ними стало по-справжньому просто і легко користуватися.

Використовувати програму DM Me безкоштовно і без реклами можуть усі бажаючі, встановивши її на свій смартфон будь-яким зручним способом. Тепер не потрібно буде більше перемикатися між трьома месенджерами, намагаючись підтримувати спілкування з кожним із співрозмовників, а все можна буде робити через один додаток, який зберігатиме повідомлення з усіх трьох месенджерів (Viber, WhatsApp та Telegram).

Оскільки програма DM Me нещодавно вийшла, її розробники продовжують працювати над інтерфейсом та вдосконаленням функціоналу.

Раніше повідомлялося, що Viber запустив нові функції для відправки відео у чатах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ