Today.ua

Viber розповів про корисну опцію, яка дозволяє непомітно прочитати повідомлення

Viber не тільки стежить за тим, щоб абоненти месенджера не отримували зайвий спам від невідомих людей, а й турбується про конфіденційність і особисті кордони користувачів. За допомогою однієї спеціальної опції можна налаштувати режим анонімного перегляду повідомлень, і тоді ваші співрозмовники не знатимуть чи є ви в мережі, і коли прочитали їх повідомлення.

Зробити себе невидимим у Viber може кожен користувач як на Android, так і на iOS.

Включити анонімний режим можна за допомогою настройки двох параметрів:

Щоб налаштувати анонімний режим, зайдіть в "Меню" - "Конфіденційність" - "В мережі", і приберіть галочку навпроти останнього пункту. Коли режим анонімності активовано, інші абоненти не зможуть бачити ваш онлайн-статус (в мережі, не в мережі) або час останнього візиту.

Щоб інша особа бачила, чи переглядати ви її повідомлення, потрібно відключити режим "Переглянуто". Для цього треба зайти в "Налаштування" - "Конфіденційність" - "В мережі", і вимкнути галочку справа.

Після налаштувань не потрібно перезавантажувати додаток, ви автоматично станете "невидимими" для своїх співрозмовників. Важливо знати, що абонент, що активував невидимку в Viber, зможе відключити її мінімум через добу.

Нагадаємо, Viber назвав способи швидко звільнити пам'ять на смартфоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ