Today.ua

Viber розповів про корисну функцію для зберігання і пошуку даних

У Viber можна не тільки ділитися з іншими користувачами корисною інформацією, а й зберігати важливі для себе дані в спеціальному блокноті. Для цього є функція "Мої замітки". Вона доступна вже давно, але чомусь не всі користувачі ще знають, наскільки зручно нею користуватися.

Це окремий чат, в якому користувачі можуть зберігати важливі повідомлення і робити свої замітки. Багато хто веде десятки бесід в Viber і має безліч груп, і встежити за всім дуже складно, а копіювати всю потрібну інформацію на телефон не завжди зручно. Тому в "Моїх замітках" можна зберігати будь-які повідомлення, картинки та відеозаписи, і ви будете знати, що всі вони зібрані в одному місці.

У замітки в Viber користувачі можуть пересилати повідомлення з різних чатів, а також створювати списки справ, нагадування і багато іншого. Крім того, збережені записи синхронізуються з усіма пристроями, де встановлений Viber. Дуже зручно, що додавши запис на комп'ютері, ви можете подивитися його зі смартфона, і навпаки. Розділ "Мої замітки" розміщено у верхній частині екрану в ваших чатах. Якщо він там не прикріплений, можна додати його туди, перейшовши в розділ "Ще" - "Мої замітки". Після цього чат буде закріплений поверх інших бесід.

Раніше повідомлялося, як в Viber прочитати повідомлення, щоб залишитися непоміченим для співрозмовника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ