Today.ua

Viber розповів користувачам про нові функції у месенджері

Viber розповів користувачів про нові можливості месенджера, які допоможуть урізноманітнити комунікацію. Вони стануть в нагоді як в дружньому спілкуванні, так і в діловому листуванні.

Зокрема, за допомогою технології доповненої реальності користувачі мессенджера Viber зможуть приміряти AR-фільтри і маски, реалізовані за підтримки Snap. Технологію доповненої реальності можна буде використовувати для створення фотографій і відео прямо в месенджері. Ви зможете завантажувати смішні анімації на телефон і ділитися ними з усіма користувачами.

Компанії та організації cмогут за допомогою цієї функції створювати в Viber власні брендовані маски. Наприклад, Всесвітній фонд дикої природи (WWF), ФК "Барселона" і Всесвітня організація охорони здоров'я вже зацікавилися цією функцією. У Viber також можна створювати брендовані стікери, причому абсолютно безкоштовно. З їх допомогою представники бізнесу зможуть будувати комунікацію з клієнтами в режимі онлайн. Користувачі зможуть завантажити весь стікерпак і ділитися стікерами зі своїми друзями, тим самим популяризуючи конкретний бренд.

Користувачі Viber активно починають освоювати чат-боти в месенджері. Завдяки таким ботам можна, наприклад, перевірити статус посилки, стежити за вартістю авіаквитків, шукати вакансії, записуватися на прийом до лікаря, оформляти страховку і вирішувати багато різних корисних справ.

Раніше повідомлялося про три приховані функції месенджера Viber, про які багато хто не знає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ