Today.ua

Viber представив нові безкоштовні стікери, які приємно здивують користувачів

Viber пропонує своїм користувачам завантажити нові безкоштовні стікери, які присвячені темі Олімпіади в Токіо. Стікерпак "Час спорту" від Sport24 буде в доступі під час і після завершення спортивних змагань.

Нові стікери допоможуть користувачам обмінюватися повідомленнями та новинами про Олімпіаду і разом радіти перемозі спортсменів. На стікерах зображений олімпійський персонаж, який виконує різні фізичні руху, що збігаються з олімпійськими видами спорту. Спортивні вболівальники зможуть тепер обмінюватися цими наклейками в Viber і разом вболівати за свою збірну.

Стікерпак буде доступний для скачування і після закінчення Олімпіади. Після скачування стікерпака користувач Viber автоматично стає підписником спільноти "Sport24" в Viber, яка і розробила дані стікери.

Завантажити стікери можна в офіційному магазині Viber. Як відомо, кожен користувач може самостійно створювати стікерпаки в месенджері і робити їх доступними для інших користувачів.

Для цього в будь-якому чаті Viber натисніть на кнопку "Додати" в меню стікерів і виберіть "Створити стікери" На обраному фото, перейдіть до вікна редагування і натисніть на кнопку "Створити стікери" У магазині стікерів натисніть на кнопку "Створити стікери" у верхній частині екрану. Перед створенням стікерів напишіть їх назву, створіть опис. Потім, використовуючи інструменти Viber, ви можете змінювати форму стікерів, створювати на них записи, змінювати фон, тощо.

Нагадаємо, Viber розповів про нові ексклюзивні функції месенджера для смартфонів, якими можна скористатися в тестовому режимі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ