Today.ua

Viber запустив три корисні функції в останньому оновленні

Viber представив оновлення додатка для всіх користувачів, в якому з'явилося кілька корисних функцій. З їх допомогою адміністратори чатів зможуть брати псевдоніми і ефективніше аналізувати аудиторію спільнот, а користувачі спілкуватися з великою кількістю учасників в групових відеодзвінках.

Нововведення для адміністраторів

Користувачі Viber раніше при перегляді спільнот бачили над постами ті імена, під якими адміністратори і супер-адміни були зареєстровані в месенджері. Всі пости адміністратори розміщували від свого імені. Для того, щоб розміщувати публікації від імені якогось видання або компанії, доводилося змінювати налаштування власного облікового запису. Але тепер адміністратори і супер-адміни спільнот в Viber можуть вибрати будь-яке ім'я і фото, які будуть бачити інші учасники виключно у цьому чаті.

Відправка фото та відео в бізнес-чатах

Ця функція в Viber допоможе клієнтам підтримувати спілкування з компаніями і вирішувати багато питань набагато швидше. Наприклад, в бізнес-чатах є можливість відправляти фото документа для аутентифікації або відео з поясненнями проблем, з якими люди зіткнулися в процесі використання товару. Щоб відправити файл в бізнес-чат в Viber з брендом, користувачеві необхідно обрати файл з галереї, або зробити фото в реальному часі.

Статистика спільнот

Адміністратори чатів в Viber тепер можуть детально вивчати статистику спільнот завдяки появі спеціальних інструментів. Для аналізу статистики адміністратори тепер можуть користуватися спеціальними таблицями і графіками, відстежуючи параметри залучення користувачів: унікальні перегляди, кліки і кількість надісланих повідомлень. Ці функції доступні в розділі "Інформація про співтовариство".

Нагадаємо, Viber розповів про корисну функцію для зберігання і пошуку інформації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ