Ціни на м'ясо в Україні продовжують зростати. За останній тиждень виросли цінники на курятину та сало, а от яловичина навіть трохи подешевшала. Для того, щоб знати, де вигідніше купувати м'ясо, порівняємо ціни у популярних супермаркетах.
Станом на 8 вересня? кілограм солоного сала коштує в середньому 217,93 грн, тоді як ще в серпні сало коштувало 209,81 грн/кг. Найдешевше продукт можна купити у Novus – всього по 199 грн/кг. Цінник на домашнє сало збільшився за місяць ще більше – із 154 грн до 180 грн за кг. Середня вартість курячого стегна, порівняно з минулим місяцем, підвищилася з 95,85 грн/кг до 101,95 грн/кг. Цінник на гомілку підскочив з 69,85 грн/кг до 70,95 грн/кг, а куряче філе на сьогоднішній день коштує 136,93 грн/кг. Подорожчала і курятина ТМ "Наша ряба". Так, куряче стегно додало в ціні 5 грн - зі 115,36 грн/кг до 120,70 грн/кг, гомілка подорожчала з 84,53 грн/кг до 87,92 грн/кг, а ось філе подешевшало зі 155,63 грн/кг до 150,15 грн/кг. Серед усього м'яса подешевшала лише яловичина. Середня вартість яловичого гуляшу знизилася на початку вересня із 217,09 грн/кг до 217,71 грн/кг. Ребра продаються по старій ціні – 137,48 грн/кг. Раніше повідомлялося, що буде з цінами на гречку в Україні, і коли крупа нарешті подешевшає.