Today.ua

Укрпошта запровадила швидкий спосіб оплати посилок: що тепер доступне українцям

Під час війни клієнти Укрпошти отримали можливість сплачувати за посилки в режимі онлайн. Це нова послуга, яка з'явилася буквально на днях. Про це повідомили у прес-службі поштового оператора на Facebook.

Тепер сплатити посилку Укрпошти можна через мобільний додаток, ввівши номер своєї банківської картки. Користуватися новою функцією можна не лише зі смартфона, а й з ноутбука в особистому кабінеті Укрпошти.

У прес-службі Укрпошти також зазначили, що за користування онлайн-сервісами пошти клієнтам надається знижка у розмірі 5%.

Знижка надається при оформленні відправок "Укрпошта Стандарт" та "Укрпошта Експрес" у мобільному додатку, особистому кабінеті або за допомогою АРІ.

Користуватись мобільним додатком Укрпошта дуже зручно. Через нього можна відслідковувати посилки, дивитися карту відкритих відділень, робити перекази коштів між картами, розраховувати вартість відправлень. Оплачувати посилки, як і раніше, можна і у відділеннях при відправці або отриманні, але робити це в онлайні набагато зручніше. Щоб залучити клієнтів до цієї послуги, Укрпошта дарує їм 5% знижку.

Раніше повідомлялося, який вигляд матиме поштова марка, яку Укрпошта випустить на честь перемоги України на Євробаченні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ