Today.ua

Українці можуть отримати безкоштовні продукти від ще однієї організації: як оформити заявку

Благодійний фонд "Щедрик" почав надавати гуманітарну допомогу соціально вразливим категоріям населення, які мешкають у Миколаївській області. Безкоштовні продуктові набори зможуть отримати українці, які постраждали від війни.

Хто і як може отримати безкоштовні продуктові набори

Фонд "Щедрик" у партнерстві з громадською організацією "Тарілка" допомагає внутрішньо переміщеним особам, які опинилися в Миколаєві та області.

Отримати продуктові набори можуть українці, які проживають у Дніпрі та підпадають під наступні категорії;

Обов'язково потрібно мати документи, що підтверджують соціальний статус (довідка ВПО, посвідчення багатодітної сім'ї тощо).

Для того, щоб отримати гуманітарну підтримку від фонду "Щедрик", потрібно заповнити анкету онлайн за посиланням.

У заявці необхідно вказати таку інформацію:

У Фонді ретельно перевіряють достовірність інформації, яку вказують заявники, і якщо під час перевірки виявиться, що громадяни вже отримували продуктовий набір протягом менш ніж останніх 30 днів, то їм буде відмовлено.

Після розгляду заявки представники фонду зв'язуються з українцями та кажуть, за якою адресою можна забрати допомогу. Продуктові набори доставляються додому лише маломобільним групам громадян.

Раніше повідомлялося, як жителям Дніпра отримати безкоштовні продуктові набори від благодійного фонду "Відчайдушні серця".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ