Today.ua

У Приват24 з'явилася нова послуга для підприємців: як спростили сплату податків

ПриватБанк запустив нову функцію для своїх клієнтів у додатку Приват24. З сьогоднішнього дня фізичні особи-підприємці (ФОП) мають можливість сплачувати єдиний податок та інші бюджетні платежі прямо через додаток.

Нова послуга з'явилася після останнього оновлення Приват24. Про це повідомив член правління ПриватБанку Євген Заіграєв.

"Ми продовжуємо розвиток максимально зручного сервісу для малого бізнесу в Приват24 для фізичних осіб. Сьогодні ми зробили ще більш зручними бюджетні платежі прямо всередині звичного для всіх мобільного банку", - повідомив Євген Заіграєв. 

Щоб сплатити податки, ФОП-клієнти ПриватБанку мають створити бюджетний платіж у розділі "Бізнес" у Приват24. Там необхідно обрати пункт "Платіж до бюджету", далі обрати ім'я отримувача та номер рахунку отримувача. У блоці "Дані платежу" потрібно обрати код сплати податку, вказати суму податку та рахунок, з якого будуть списані кошти. Після перевірки вказаних даних клієнтам достатньо підписати платіж за допомогою SmartID. В "Приват24 для бізнесу" платіж можна також підписати з допомогою КЕП.

Процедура стала простішою, ніж раніше. До оновлення додатку Приват24 всі налаштування і реквізити для сплати податків ФОПам доводилося вводити вручну з використанням стандартного функціоналу платежів. 

Раніше повідомлялося, який курс долара ПриватБанк встановив 17 жовтня. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ