Today.ua

У Приват24 стався збій: що відомо про терміни відновлення роботи додатку

У понеділок, 16 травня, у мобільному додатку Приват24 стався збій. Клієнти ПриватБанку масово почали скаржитися на те, що не можуть увійти до системи. Проблеми протягом дня спостерігаються і з входом до веб-версії Приват24.

"Помилка виконання операції. Будь ласка, повторіть операцію пізніше", – таке повідомлення отримують користувачі при спробі зайти до програми.

У прес-службі фінустанови повідомили, що фахівці працюють над усуненням проблеми, і вже сьогодні Приват24 відновить свою роботу.

"Наразі спостерігаються тимчасові проблеми у частини клієнтів із входом у додаток Приват24. Фахівці працюють над усуненням збою, протягом години полагодимо", — йдеться у повідомленні.

Користувачі Приват24 на сторінці банку Facebook масово скаржаться на збій. Тим більше, що попередній аналогічний збій стався у ПриватБанку нещодавно – 12 травня. Тоді роботу сервісу відновили приблизно за годину.

На сьогоднішній момент сервіс Приват24 у деяких користувачів вже запрацював. Якщо ви зіткнулися з подібною проблемою, спробуйте знову зайти в мобільний додаток. Раніше повідомлялося, що ПриватБанк спільно з Укрзалізницею повернули продаж залізничних квитків через Приват24.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ