Today.ua

У мобільному додатку Приват24 з'являться п'ять нових функцій

ПриватБанк у найближчі місяці впровадить у мобільний додаток Приват24 нові функції, які ще більше полегшать життя українців.

Зокрема, планується удосконалення «Скарбнички» для айфонів і Android-пристроїв. Також користувачі Приват24 зможуть здійснювати перекази коштів контактам з телефонної книги, без необхідності введення номерів платіжних карт, а в мобільну версію Приват24 можна буде додавати перекази через Payoneer і Swift.

Ще дві корисні функції, які невдовзі з'являться у Приват24 - це можливість здійснення платежів через «думаючий» Design thinking та інтеграція нових ФОП-послуг в Privat24 для фізосіб. Це і сервіс сплати податків, можливість надсилання грошей на інші рахунки, журнал платежів, контроль балансу, тощо.

На даний час клієнти ПриватБанку активно користуються послугами оплати комунальних платежів через Приват24, оплачують інші послуги, розраховуються картою у магазинах та поповнюють щомісяця мобільний рахунок через мобільний додаток. Ще донедавна ці послуги лише набирали популярність, а зараз більшість не уявляє без них свого життя. Так само швидко люди звикнуть і до нових можливостей мобільного додатку.

Нещодавно у Приват24 з'явилася можливість переглядати статистику про миттєві розстрочки та "оплату частинами". Ці послуги дуже популярні серед клієнтів ПриватБанку. Серед нововведень - розпізнавання номера карти по фотографії QR-коду. Ця функція допомагає при р2р-переказах у разі, коли недосвідчені користувачі кидають контрагенту знімок QR-коду замість згенерованого за допомогою QR-коду номера карти.

Нагадаємо, у “Нафтогазі” розповіли клієнтам, як платити за газ через Приват24.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ