Today.ua

У Києві знизились ціни на вторинне житло: які квартири можна купити менш ніж за 20 тисяч доларів

У Києві квартиру на вторинному ринку на сьогоднішній день можна купити менш ніж за 20 тисяч доларів. У травні цінники на столичне житло знову знизилися через частіші ракетні атаки.

Розглянемо, які пропозиції є для покупців на порталах нерухомості, і в якому стані продається найдешевше житло в столиці.

Так, однокімнатна квартира площею 19 квадратів неподалік метро Академмістечко продається всього за 19 тис. доларів. Автор оголошення зазначив, що квартиру перероблено в студію, в ній встановлено склопакети, нещодавно було зроблено частковий ремонт. Квартиру власник хоче продати терміново, відповідно, і така ціна.

У районі Соцміста квартиру площею всього 13,5 квадратів продають за 29,5 тис. доларів.

За 18 тис. доларів можна купити однокімнатну квартиру в гуртожитку в Солом'янському районі Києва площею 22 м². Квартира потребує ремонту. Ванна – спільна, балкон засклений, пластикові вікна. Блок на п'ять квартир, окремий туалет є у самій квартирі. Також є всі необхідні меблі.

За ті ж 18 тис. доларів пропонують купити смарт-квартиру на Караваєвих Дачах. Проте квартирою її назвати складно, адже площа приміщення становить лише 13 м². Житло потребує капітального ремонту.

За 20,5 тис. доларів у Києві продається смарт-квартира з ремонтом площею 19 м². Житло розташоване у Дарницькому районі столиці. До метро Бориспільська та Червоний хутір 10 хвилин на транспорті, уся необхідна інфраструктура поряд. У квартирі є ламінат, меблі, можна заселятися і жити. У будинку також є своя котельня.

Раніше повідомлялося, що у Києві також обвалилися цінники на оренду квартир.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ