Today.ua

Смартфони Xiaomi почали масово перегріватися: користувачам назвали причину

Користувачі смартфонів Xiaomi останнім часом масово почали скаржитися на перегрів пристроїв. За попередньою інформацією компанії, причиною проблеми стала материнська плата.

Цієї проблеми зазнали не всі моделі смартфонів Xiaomi, а тільки Xiaomi Mi 11. Смартфон починає перегріватися через кілька місяців користування, і в деяких випадках це призводить до вигоряння материнської плати, після чого пристрій стає непридатним до використання.

Користувачі, які зіткнулися з цим, звертаються в офіційні сервісні центри, щоб їм допомогли полагодити смартфони. Справа в тому, що останні флагманські процесори неймовірно потужні і виділяють достатньо тепла, а ось система відводу тепла залишилася на колишньому рівні і вона просто не справляється з навантаженнями. В результаті, через великий нагрів, материнська плата дійсно могла вигоріти і вивести пристрої з ладу. Наскільки проблема масова і чи стосується вона всіх випущених смартфонів Xiaomi Mi 11, поки не відомо. Залишається чекати офіційного коментаря власники компанії, щоб розуміти масштаб проблеми.

Іншими причинами перегріву будь-яких смартфонів можуть бути висока температура повітря, тривала робота процесора, наявність вірусів на пристрої, проблеми з акумулятором, проблеми з зарядкою, тощо.

Раніше були названі дві найпродуктивніші моделі смартфонів Xiaomi, які стрімко набирають популярність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ