Today.ua

Сільпо і Фора закривають в Україні понад сотню магазинів: стало відомо, що буде замість них

Популярна торгова мережа Сільпо закриває в Україні 34 магазини. Крім того, ще 75 магазинів закриває Фора. Обидві мережі належать до торгово-промислової групи Fozzy Group – однієї з найбільших, що працюють в Україні.

Магазини закривають через  те, що зараз неможлива їхня робота.

Через війну в Україні частина магазинів зараз не має змоги працювати. У місцях, де нині тривають бої, а також у тих, що розташовані в безпосередній близькості до зони бойових дій, зараз ускладнена робота логістики. До багатьох супермаркетів просто неможливо доставляти продукти. Крім того, їхній персонал щохвилини ризикує життям, залишаючись на своїх робочих місцях.

Через це Fozzy Group вимушена закрити понад сотню магазинів. Усі вони відновлять свою роботу, як тільки ситуація дозволить це зробити.

"У зв’язку з воєнними діями ми перебудовуємо наші логістичні маршрути та налагоджуємо постачання. Щойно зможемо повноцінно забезпечувати поставки – ми одразу відкриємо магазини", - наголосили у Fozzy Group.

Отже, вже з понеділка, 21 березня, припиняється робота низки магазинів у Києві та ще у трьох областях – Київській, Житомирській і Чернігівській. Повний список магазинів, які не працюватимуть, дає tsn.

Буде припинена робота таких магазинів:

Супермаркети мережі  Сільпо:

Київ

Київська область

Житомирська область

Чернігів і Чернігівська область

Супермаркети мережі Фора:

Нагадаємо, мережа супермаркетів Сільпо роздає українцям, що постраждали від війни, безкоштовні продукти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ