Today.ua

Самотні та малозабезпечені пенсіонери отримають допомогу продовольчими наборами і не тільки

Малозабезпечені і самотні пенсіонери можуть отримати допомогу. Допомога надається у вигляді продуктових наборів. Втім, до продуктів також пропонують й інші речі, які люди з низьким доходом зазвичай не можуть собі дозволити.

Допомогу малозабезпеченим пенсіонерам надає благодійний фонд Let’s help.

Самотні та малозабезпечені пенсіонери можуть розраховувати на допомогу від цього фонду. Фонд надає допомогу продовольчими наборами і не лише ними. Зокрема, пенсіонерам можуть запропонувати безкоштовні квитки на різноманітні заходи, аби їхнє життя під час війни не зводилось лише до фізіологічного виживання.

Як пояснили у фонді, бонусом до продовольчих наборів можуть бути походи в кіно, у "кімнати краси", де їх можуть причепурити, а також квитки на різноманітні концерти і свята, що проходять в їхньому населеному пункті.

Таким чином, бабусі й дідусі матимуть змогу позбутися комплексу приреченості, на який нині в Україні страждають не лише літні люди, але й чимало молодих громадян.

Крім того, у благодійному фонді зазначили, що звернутися до них по допомогу можуть не лише пенсіонери, які належать до вищезгаданих груп, але й інші люди, які почуваються незахищеними і потребують підтримки. У разі звернень від таких людей у фонді ухвалюватимуть рішення щодо надання допомоги в індивідуальному порядку.

Звертатися по допомогу можна за номером телефону, або написавши на електронну скриньку фонду:

Нагадаємо, в Україні запровадили нову фінансову допомогу, яка розрахована тільки на жінок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ