Today.ua

З України можна буде доїхати без пересадок до Відня через Будапешт, - Укрзалізниця

Укрзалізниця запускає безпересадкову поїздку з України до Відня через Будапешт. Цим маршрутом щодня курсуватиме вагон, яким можна буде без проблем доїхати з Чопа до столиці Австрії за 8 годин, при цьому не роблячи жодної пересадки.

Безпересадковий вагон курсуватиме у двох напрямках: з Відня до Чопа та з Чопа до Відня, розповіли в Укрзалізниці.

Зі столиці Австрії він щодня вирушатиме о 16:42. Далі о 19:19 він прибуватиме до угорської столиці на вокзал Будапешт-Келеті і звідти вирушатиме о 19:40. У Чоп пасажири приїдуть о 2:28.

У зворотний шлях вагон вирушить із Чопа о 3:28, і вже вранці, о 8:20, прибуде на вокзал Будапешт-Келеті. Звідти через 20 хвилин, о 8:40, він вирушить до Відня. Об 11:21 пасажири зможуть зійти з поїзда на вокзалі австрійської столиці.

Перший рейс із Відня до Чопа вирушить уже в понеділок, 24 квітня. А вночі 25 квітня відбудеться перший зворотний рейс із Чопа до Відня.

Вартість квитка з Чопа до Відня становитиме 1730 гривень. Квитки туди й назад вже доступні у продажу в міжнародних касах Укрзалізниці. А дістатися з Києва до Чопа можна, купивши квиток або в касах, або онлайн на різних цифрових платформах, де продаються квитки Укрзалізниці.

Нагадаємо, Укрзалізниця здешевила проїзд на таксі до вокзалу та назад для своїх пасажирів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ