Today.ua

Ілон Маск розповів, чим небезпечний біткоїн: мільярдер не радить зберігати заощадження в криптовалюті

Американський учений, мільярдер і великий шанувальник цифрових грошей Ілон Маск не радить простим громадянам зберігати свої накопичення в криптовалюті. На думку подвижника науки, в біткоїни потрібно вкладати інвестиції з обережністю.

Ілон Маск, якого акції його компанії, вкладені в криптовалюту, вже не раз то виносили на вершину світової фінансової піраміди, то знову опускали на 3-4 позиції у світовому списку Forbes, знає про мінливість біткоїна не з чуток. Тому його судженням на цей рахунок цілком можна довіряти.

У своєму Twitter-акаунті власник компаній Tesla і SpaceX застеріг людей від вкладення усіх грошей в цифрову валюту. Він вважає, що до цього питання слід підходити із великою обережністю.

"Криптовалюти багатообіцяючі, але, будь ласка, інвестуйте з обережністю", - написав мільярдер у своєму Twitter.

Таким коротким коментарем він супроводив відеоролик, який був випущений в лютому цього року. У ролику йдеться, що зберігання заощаджень в криптовалюті - доволі нерозумний і ризикований хід.

Він вважає, що інвестори можуть "розважатися" з криптовалютою, при цьому то збільшуючи свої цифрові активи, то втрачаючи їхню вартість. Однак робити ставку лише на них не варто.

Нагадаємо, сам Ілон Маск в лютому 2021 року одержав від вкладення частини акцій в біткоїни більше доходу, ніж за весь попередній рік від продажів його автомобілів Tesla.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ