Today.ua

Уряд виділив додаткові кошти на виплати 6500 грн, але гроші отримають не всі

У рамках державної програми "єПідтримка" допомогу у розмірі 6 500 гривень отримають ще понад 300 000 українців. Уряд на ці цілі виділив додаткові 2 млрд гривень, поінформував Денис Шмигаль, який обіймає посаду прем'єр-міністра.

Скільки українців ще отримають від держави одноразову грошову допомогу під час війни – не уточнюється. Шмигаль каже, що понад 300 000 людей.

Нагадаємо, у березні поточного року українцям із прифронтових районів, а також з районів бойових дій, які офіційно працевлаштовані, держава почала виплачувати одноразову грошову допомогу у розмірі 6 500 гривень кожному. На даний момент гроші вже отримали майже 3,5 млн українців.

Тим часом, всього на отримання 6 500 гривень від держави подано майже 5 млн заявок. Заявки приймалися до 31 березня 2022 року в рамках програми "єПідтримка" через мобільний додаток "Дія".

Раніше українцям, які не отримали виплати у розмірі 6 500 гривень, рекомендували звертатись до Міністерства економіки. Саме це відомство перераховує банкам кошти у рамках програми "єПідтримка".

Нагадаємо, раніше ми розповіли, як українцям перевірити, чи внесено їх дані до списку на отримання грошової допомоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ