Today.ua

Vodafone запустив послугу, яка дозволить абонентам самим формувати тарифний план

Можливість налаштовувати тарифний план на свій розсуд ще недавно була недосяжною мрією для абонентів мобільних операторів. Однак тепер компанія Vodafone надала своїм клієнтам можливість скористатися гнучким тарифним планом, налаштувавши його на свій розсуд.

Зокрема, багато абонентів хочуть мати більше часу для дзвінків на телефони інших мобільних операторів, проте досі вони були обмежені рамками своїх тарифних планів. Всі ці плани зверстані за одним принципом: необмежене спілкування всередині своєї мережі та обмежений час на дзвінки в інші мережі.

Однак тепер, завдяки новій послузі від Vodafone, це обмеження можна буде подолати. За невелику суму, лише у 25 гривень, абоненти цього мобільного оператора зможуть замовити собі додатковий час для дзвінків на номери інших операторів.

Скільки можна буде отримати додаткових хвилин

На жаль, поки ця послуга доступна лише абонентам, які користуються цими чотирма тарифними планами. Однак уже незабаром до цих тарифних планів можуть додатися й інші.

Нагадаємо, Vodafone також подбав про українців, які цього літа відпочивають або відпочиватимуть за кордоном. Для них компанія Vodafone підготувала послуги ГігаРоумінг і ГігаРоумінг Мах. Вони дозволять абонентам мобільного оператора мати майже необмежений доступ до мережі Інтернет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ