Today.ua

У Мережі показали концепт iPhone 15 Ultra з титановим корпусом

За неофіційними даними, американська корпорація Apple у 2023 році почне продавати смартфон iPhone 15, який отримає титановий корпус та округлі грані задньої частини. Один із незалежних дизайнерів показав на рендерному зображенні, як виглядатиме ця новинка.

Інсайдери стверджують, що у Pro-моделях класичний квадратний дизайн замінять більш округлі грані задньої частини, як у нових MacBook Pro.

Для довідки: моделі iPhone 14 мають плоску конструкцію з квадратними краями, яка йде від iPhone 4. Останньою моделлю з вигнутими краями був iPhone 11, який зняли з виробництва у вересні 2022 року.

До того ж, iPhone 15, як кажуть інсайдери, матиме титановий корпус. Це не вперше, коли ми чуємо чутки про те, що Apple випустить титановий iPhone. Раніше в поточному році стверджувалося, що iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max отримають корпус із титанового сплаву. Однак, це виявилося хибною інформацією: корпус у всіх моделей iPhone 14 зроблений з алюмінію та нержавіючої сталі.

Проте корпорація Apple досліджує життєздатність титанових корпусів для своїх продуктів. Титан у порівнянні з нержавіючою сталлю має відносно високу твердість, що робить його більш стійким до подряпин, а жорсткість робить його досить міцним, щоб витримувати згин. До речі, нагадаємо, що Apple використовувала титан як матеріал корпусу в Apple Watch Ultra.

Очікується, що iPhone 15 з'явиться у продажу у вересні 2023 року. За своїми розмірами він буде ідентичним iPhone 14. Покупцям запропонують також преміальну версію iPhone 15 Ultra.

Нагадаємо, раніше ми розповіли про те, які є способи швидкого заряджання смартфонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ