Today.ua

У Києві відновлюють роботу ресторани McDonald's: відомі адреси, де вони відкриються вже цими днями

Найпопулярніша мережа McDonald's відновлює роботу в Україні. Першими відкриються ресторани у столиці. Потім розраховують реанімувати їхню роботу на заході України, а вже згодом заклади відкриються в решті регіонів, не зайнятих окупантами та не охоплених війною. Перші ресторани мережі можуть поновити свою роботу вже наступного тижня.

Втім, сама корпорація McDonald's поки що офіційно про це не повідомляє. Однак чутки про відкриття розбурхують уми любителів фастфуду вже кілька місяців. А з деяких пір ці чутки стали підкріплюватися незаперечними фактами.

Так, співробітники, які працювали у столичних закладах McDonald's до війни, кажуть, що їх покликали на роботу. А деяким, то й взагалі вже оголосили дату офіційного виходу на роботу. Причому самі співробітники про це вже пишуть у соцмережах.

Telegram-канал "Реальний Київ" повідомляє, що у багатьох приміщеннях, які раніше займали ресторани цієї мережі, розпочалися ремонтні роботи. А подекуди вони вже вийшли на фінішну пряму, і почалося прибирання після ремонту. Зокрема, видання зібрало принаймні 10 київських адрес, за якими вже ось-ось мають відновити свою роботу заклади мережі McDonald's:

Нагадаємо, раніше стало відомо, що McDonald's влітку відкрив сотні вакансій по всій Україні, хоча у самій компанії чуток щодо поновлення роботи не спростовували та не підтверджували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ