Today.ua

Укрзалізниця нагадала громадянам про наближення довгих вихідних і призначила на свята 15 додаткових поїздів: список доданих рейсів

Вже за кілька днів на нас чекають довгі вихідні. З нагоди Дня захисника Вітчизни, який українці відзначатимуть на Покрову, 14 жовтня, в Україні буде чотири вихідні дні поспіль: з 14 по 17 жовтня. Компанія Укрзалізниця подбала, щоб упродовж цих днів усі могли нормально дістатися в будь-яку точку країни, аби провести уїк-енд там, де вони хочуть. До свят Укрзалізниця запускає 15 додаткових поїздів у різних напрямках.

Отже, завдяки додатковим потягам, українці зможуть навідати своїх рідних, дістатися місць відпочинку, побродити приморськими містами, помилуватися красою осінніх Карпат, отримати заряд бадьорості і свіжих вражень  на всю довгу зиму, яка чекає нас попереду.

В Укрзалізниці розповіли, які маршрути і в яких напрямках будуть додані до тих поїздів, які постійно курсують Україною. Додаткові поїзди курсуватимуть з 12 по 18 жовтня.

Отже, у західному напрямку додадуть 6 поїздів:

Два додаткові поїзди призначені на східний напрямок:

Ще 4 поїзди додатково пустять на південь країни:

Три додаткові поїзди з'єднають між собою міста-мільйонники:

Крім того, Укразлізниця вводить на ці довгі вихідні додаткові поїзди на ті рейси, що вже існують:

Нагадаємо, Укрзалізниця заявила, що в найближчі п'ять років має намір повністю оновити весь рухомий склад. Зокрема, мають намір вивести з експлуатації всі вагони ще радянського виробництва та замінити їх на більш нові і комфортні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ