Today.ua

Укрпошта спростила умови грошових переказів між клієнтами

Державна поштова компанія Укрпошта спростила своїм клієнтам грошові перекази. Тепер можна зробити грошовий переказ, не знаючи номер банківської картки клієнта, а маючи лише номер його телефону. Це не лише спростить процедуру переказу, а й зробить його безпечнішим, кажуть у компанії.

Такі перекази можна здійснювати клієнтам, які користуються платіжними картками Visa. Це стало можливо завдяки приєднанню Укрпошти до глобального сервісу Visa Alias, розповіла прес-служба компанії.

Процес переказу дуже простий

Клієнту просто потрібно вказати номер телефону одержувача, якому він переказує гроші. При цьому ані номер банківської картки, ані інші реквізити не потрібні. Ну, а оскільки номер картки не потрібний, то безпека такого переказу буде набагато вищою, ніж при переказі із зазначенням номера картки. Зробити такий транш можна двома способами: або безпосередньо у відділенні Укрпошти, або на сайті компанії, обравши відповідний спосіб – оплата телефоном.

"Укрпошта" запропонувала клієнтам новий платіжний метод - зручніший і безпечніший, ніж класичний переказ з картки на картку. Таким чином, ми дбаємо про захист персональних даних клієнтів", – наголосив директор департаменту фінансового бізнесу компанії Олег Кляпко.

За словами одного з топ-менеджерів, Укрпошта дуже активно розвиває сферу фінансових послуг. На найближчі роки це – один із пріоритетів компанії. Вже зараз клієнти Укрпошти в середньому здійснюють понад 50 карткових операцій щодня. При цьому максимальна сума одноразового переказу за однією карткою дорівнює 14 999 гривень, а максимальна добова сума переказів з однієї картки дорівнює 65 000. Обидві ці суми вказані з урахуванням комісії, яка береться за переказ.

Нагадаємо, Укрпошта має намір витратити 30 мільйонів євро на автоматичні сортувальні станції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ