Today.ua

Укрпошта скасувала плату за доставку деяких посилок: як можна зекономити

Укрпошта за умов війни продовжує влаштовувати різні акції для клієнтів. У жовтні поштовий оператор скасував плату за доставку посилок, замовлених на сайті OLX. Подробиці акції розкрили на офіційній сторінці Укрпошти на Facebook.

Таким чином, українці мають можливість до кінця місяця замовити потрібні товари в інтернеті та отримати безкоштовну доставку через Укрпошту.

Замовляючи товари через Укрпошту, клієнти можуть оглянути посилку перед оплатою.

Деякі клієнти Укрпошти скаржаться на те, що чекають на свої посилки тижнями. У компанії відповіли, що зараз спостерігаються тимчасові затримки з обробки відправлень в деяких сортувальних центрах. Працівники виходять працювати додаткові години і у вихідні, щоб встигати обробляти замовлення. Посилки нікуди не губляться і потраплять до своїх отримувачів.

З 11 жовтня громадянам скасували плату за зберігання посилок і надають промокоди на одне безоплатне відправлення наступної посилки.

Укрпошта відновила роботу на деокупованих територіях, зокрема у Херсонській області. З 20 жовтня запрацювало поштове відділення у смт Велика Олександрівка Бериславського району.

Нагадаємо, що через Укрпошту українці можуть отримувати не лише посилки, а й пенсії, разову грошову допомогу від Червоного Хреста та ООН, а також купувати кошти гігієни, канцелярію та деякі продукти.

Раніше повідомлялося, що Укрпошта випустила нові патріотичні марки до Дня захисників та захисниць України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ