Today.ua

Українці отримають безплатні продовольчі набори ще від одного фонду: що потрібно вказати у заявці

З початку війни багато благодійних організацій почали активно допомагати українцям. Допомагають як грошима, так і в натуральній формі. Багато фондів надають безплатне продовольство, а також предмети особистої гігієни та побутової хімії. Цими днями почав роздавати безплатні продовольчі набори ще один благодійний фонд.

До допомоги українцям приєднався Інформаційно-аналітичний центр ISHR. Наразі він приймає заявки від громадян на отримання благодійної допомоги. Українці отримають безплатні продовольчі набори, а також ліки та гігієнічні засоби.

Інформаційно-аналітичний центр ISHR – це міжнародна благодійна організація, яка не належить до жодного уряду та займається благодійністю у співпраці з ООН, а також за стандартами ООН.

В Україні IAC ISHR допоможе людям, які постраждали від підриву Каховської ГЕС. Поки що йдеться про допомогу лише цій категорії людей.

Для того, щоб претендувати на отримання безплатного продовольчого набору або іншої допомоги, потрібно заповнити заяву в електронному вигляді за таким посиланням: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeVbdryKapnWAQluVbddjufLTpK5NQX4pRFAvEjy24NMiH3ig/viewform?fbzx=4960091137033419689

У цій заяві потрібно буде вказати такі дані про себе та своїх близьких:

Як тільки заявку розглянуть і винесуть рішення, відразу надішлють відповідь заявникові на електронну пошту. Заявників просять уважно заповнювати всі пункти та коректно вказувати необхідні дані, щоб не виникало жодної плутанини.

Благодійна організація також надає свою електронну пошту для контактів: civdevcenter@gmail.com

Нагадаємо, українцям, які потрапили у складні життєві обставини, також надає допомогу продуктами благодійний фонд "Разом за життя".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ