Today.ua

“Тисяча Зеленського“ буде зарахована українцям на карту ПриватБанку: як її оформити

"Тисяча Зеленського" надходитиме українцям на віртуальні картки у банках. Ці гроші українці зможуть отримати, зокрема, і через картку ПриватБанку. Віртуальну картку можна відкрити у мобільному додатку Приват24.

Нагадаємо, що "тисяча Зеленського" виплачується лише громадянам, які мають "зелений сертифікат", що свідчить про повну вакцинацію від коронавірусу.

Як відкрити картку в Приват24?

Спочатку потрібно увійти у вкладку "Гаманець" та натиснути в меню кнопку "Додати", а потім вибрати картку "е-Підтримка". Після того, як заява буде підписана, потрібно натиснути кнопку, щоб надіслати свої дані до "Дії".

Як отримати гроші на картку ПриватБанку через "Дію"?

Далі для того, щоб гроші були нараховані, потрібно подати в мобільному додатку "Дія" заяву. До заяви слід "підв'язати" номер картки і залишається лише дати дозвіл на обробку персональних даних. Все це можна буде робити після 19 грудня. Після цього ви отримаєте тисячу гривень на віртуальну картку.

Нагадаємо, ці гроші не видаються готівкою і будуть доступні лише для витрат на певні покупки. Держава хоче таким чином підтримати вакцинованих громадян, а також підтримати сфери діяльності, які найбільше постраждали від карантинних обмежень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ