Томатний крем-суп з ароматними грінками: рецепт приготування вишуканого обіду за 30 хвилин

Автор: Лобанова Єлизавета

Домашній томатний суп стане окрасою будь-якого обіднього столу. Якщо ви хочете приготувати на обід щось нове, при цьому швидко, тоді сміливо записуйте рецепт  крем-супу з томатів. Подається він із ароматними часниковими грінками, які теж готуються швидко.

Томатний крем-суп з ароматними грінками: рецепт приготування вишуканого обіду за 30 хвилин - today.ua

Томатний крем-суп із грінками

Інгредієнти для супу:

  • помідори консервовані – 800 г;
  • овочевий бульйон - чверть склянки;
  • часник – 3 зубчики;
  • половина цибулини;
  • оливкова олія - ​​1 ст. л.;
  • вершкове масло - 1 ст. л.;
  • густі вершки - 30 г;
  • червоний перець – чверть чайної ложки;
  • сушений орегано - чверть чайної ложки;
  • сіль та перець - за смаком.


Інгредієнти для грінок:

  • хліб, нарізаний кубиками - 200 г;
  • оливкова олія - ​​чверть склянки;
  • сушений часник - чверть чайної ложки;
  • сушена цибуля - чверть чайної ложки;
  • сушені італійські трави - чверть чайної ложки;
  • сіль та перець за смаком.

Томатний крем-суп з ароматними грінками: рецепт приготування вишуканого обіду за 30 хвилин

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Наріжте цибулю кубиками. Часник натріть на тертці. Нагрійте оливкову олію та вершкове масло у великій каструлі на середньому вогні. Додайте цибулю і пасеруйте до м'якості 3-4 хвилини. Додайте часник і ще хвилину потримайте на вогні, перемішуючи.

Помідори подрібніть у блендері. Заздалегідь підготуйте овочевий бульйон. Змішайте його з помідорами, влийте вершки, додайте перець та орегано.

Доведіть суп до кипіння та проваріть 2-3 хвилини. Додайте сіль та перець.
Подрібніть все в блендері.

Тепер приготуємо грінки, з якими подаватимемо наш томатний суп.

Розігрійте духовку до 190 градусів. Викладіть хліб на великий лист. Збризкайте оливковою олією і посипте часниковим порошком, цибульним порошком, італійськими травами, сіллю та перцем. Перемішайте хліб зі спеціями і випікайте протягом 10 хвилин.

Коли сухарики будуть готові, розливаємо суп по тарілках та подаємо з грінками.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати польський цибульний суп із часниковими грінками.

Головне