Домашній томатний суп стане окрасою будь-якого обіднього столу. Якщо ви хочете приготувати на обід щось нове, при цьому швидко, тоді сміливо записуйте рецепт крем-супу з томатів. Подається він із ароматними часниковими грінками, які теж готуються швидко.
Томатний крем-суп із грінками
Інгредієнти для супу:
- помідори консервовані – 800 г;
- овочевий бульйон - чверть склянки;
- часник – 3 зубчики;
- половина цибулини;
- оливкова олія - 1 ст. л.;
- вершкове масло - 1 ст. л.;
- густі вершки - 30 г;
- червоний перець – чверть чайної ложки;
- сушений орегано - чверть чайної ложки;
- сіль та перець - за смаком.
Інгредієнти для грінок:
- хліб, нарізаний кубиками - 200 г;
- оливкова олія - чверть склянки;
- сушений часник - чверть чайної ложки;
- сушена цибуля - чверть чайної ложки;
- сушені італійські трави - чверть чайної ложки;
- сіль та перець за смаком.
Популярні зараз
Трендова стрижка та майка з глибоким декольте: Дженніфер Лопес захопила Мережу новими фото
У ЦПД назвали соціальну мережу, яка створює більше загроз, ніж Telegram
Плата за економічне бронювання від мобілізації може перевищувати зарплату працівника
Наріжте цибулю кубиками. Часник натріть на тертці. Нагрійте оливкову олію та вершкове масло у великій каструлі на середньому вогні. Додайте цибулю і пасеруйте до м'якості 3-4 хвилини. Додайте часник і ще хвилину потримайте на вогні, перемішуючи.
Помідори подрібніть у блендері. Заздалегідь підготуйте овочевий бульйон. Змішайте його з помідорами, влийте вершки, додайте перець та орегано.
Доведіть суп до кипіння та проваріть 2-3 хвилини. Додайте сіль та перець.
Подрібніть все в блендері.
Тепер приготуємо грінки, з якими подаватимемо наш томатний суп.
Розігрійте духовку до 190 градусів. Викладіть хліб на великий лист. Збризкайте оливковою олією і посипте часниковим порошком, цибульним порошком, італійськими травами, сіллю та перцем. Перемішайте хліб зі спеціями і випікайте протягом 10 хвилин.
Коли сухарики будуть готові, розливаємо суп по тарілках та подаємо з грінками.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати польський цибульний суп із часниковими грінками.