Today.ua

Стало відомо, скільки готівки зняли клієнти ПриватБанку на касах супермаркетів за час війни

ПриватБанк оприлюднив скільки грошей вже зняли готівкою його клієнти на касах супермаркетів. Як з'ясувалося, клієнти цього банку вже зняли у касах торгових точок понад 1 млрд. гривень.

Про те, скільки грошей було знято, і де це можна зробити, повідомив прес-секретар ПриватБанку Олег Серга.

Зняти готівку в касі супермаркету та в інших торгових точках дозволяє послуга "Готівка на касі", яку відкрили для своїх клієнтів багато українських банків. Зараз, в умовах війни, коли міста в тилу заполонили десятки тисяч біженців, ця послуга виявилася найбільш затребуваною. Адже багато приїжджих не знають, де в місті розташовані банкомати, а потреба у готівці в усіх виникає щодня. Тому людям дали змогу знімати гроші прямо на касі. Таким чином можна зняти від 500 до 6000 гривень – залежно від ресурсів, які має торгова точка.

На сьогодні видачу готівки здійснюють 7 тисяч POS-терміналів, що належать Приватбанку. Зняти гроші можна у 21 торговій мережі – як національних, так і регіональних. Крім магазинів, видають готівку також АЗС і деякі аптечні мережі. Вже найближчими днями ця функція також стане доступною для покупців ще 16 торгових мереж. Ще 11 – тестують функцію видачі готівки і, очевидно, незабаром вона буде доступною і в них.

Названі торгові мережі, в яких клієнти ПриватБанку можуть скористатися послугою "Готівка на касі"

Мережі супермаркетів і магазинів:

Мережі АЗС:

Аптеки:

Біла ромашка, Аптека Доброго Дня, Аптека низьких цін, Аптека Копійка, Аптека 9-1-1, Аптека оптових цін.

Нагадаємо, з початком війни ПриватБанк збільшив кількість своїх працюючих відділень і банкоматів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ