Today.ua

Стало відомо, хто в Україні отримує зарплату понад 120 тисяч гривень

Через війну на ринку праці в Україні виникла криза. Багатьом підприємствам довелося оптимізувати штати або припинити свою діяльність. Під час війни багато українців, які втратили роботу та зарплату, наразились на труднощі під час пошуку нової вакансії. Однак, незважаючи на важкий час, є й такі фахівці, які не лише затребувані, а й можуть розраховувати на солідну винагороду своєї праці. У Державній службі зайнятості розповіли про топ-5 професій, які мають зарплату понад 120 тисяч гривень.

На підставі даних з "Єдиного порталу вакансій" було сформовано список п'яти вакансій, за якими фахівцям обіцяють більш ніж щедру винагороду. Про це повідомили у прес-службі Державної служби зайнятості. У цих вакансіях зарплати варіюються від 120 до 305 тис. грн.

Сфера медицини актуальна завжди, а відповідно й фахівці цієї сфери затребувані навіть у найважчі часи. 120 тис. грн роботодавці готові платити лікарям-ендоскопістам. А на 140 тис. грн зарплати можуть претендувати зубні техніки.

Житлове питання також не втрачає своєї актуальності. Тим більше, що у зв'язку з військовими діями відбуваються активні міграційні процеси всередині країни. На третьому місці у п'ятірці найбільш оплачуваних вакансій опинився агент з нерухомості. Його зарплата відповідає 240 тис. грн.

Бізнес в Україні вже адаптувався до нових умов і хоч повільно, але виходить із шокового стану. А відповідно, потребує активної реклами. Друге місце серед найбільш високооплачуваних фахівців посів медіабайєр. Роботодавець готовий платити такому фахівцеві 287 тис. грн.

Актуальні для бізнесу і менеджери з продажу. Перше місце у топ-5 вакансій посів менеджер із тендерних продаж професійного інструменту. В обмін на працю такого фахівця йому готові дати зарплату 305 тис. грн.

Нагадаємо, в Україні можна заробити від 25 тисяч гривень, не маючи вищої освіти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ