Today.ua

SkyUp відкриває з Борисполя нові рейси за кордон

У серпні, а також вже восени авіакомпанія SkyUp відкриває з Борисполя нові рейси за кордон. Зокрема, в серпні поновлюється авіасполучення з Францією, Іспанією, і Португалією. А восени відкриються рейси на Занзібар.

Як будуть відправлятися рейси до Португалії

З 23 серпня з Києва до Лісабона відправиться перший маршрут SkyUp. Борт із Борисполя вилетить за маршрутом Київ-Лісабон-Київ. Поки рейси плануються раз в тиждень, о 16:25 по понеділках.

Які правила в'їзду в Португалію

Виліт в Іспанію

SkyUp відкриває в серпні рейси в Іспанію. Зокрема, літаки з Борисполя будуть літати в Барселону, Аліканте і на Тенеріфе. Літаки будуть вилітати такими днями:

Правила в'їзду в Іспанію

Іспанія максимально спростила для українців правила в'їзду на свою територію. Для цього не потрібно ні ковідних сертифікатів, ні негативних тестів на коронавірус.

Однак завчасно, до вильоту, всі пасажири повинні заповнити спеціальну анкету на порталі МОЗ Іспанії або в додатку SpTH (Google Play, App Store). Після заповнення анкети вони отримають QR-код, який можуть у них перевірити перед посадкою на літак.

Польоти до Франції

Із серпня SkyUp також відновлює авіасполучення з Францією:

Правила в'їзду у Францію

Для того, щоби безперешкодно потрапити на літак, який летить до Франції, потрібно виконати одну з двох умов:

Політ на Занзібар

З жовтня авіакомпанія SkyUp відкриває польоти в Танзанію, на острів Занзібар. Початок польотів заплановано на 23 жовтня. Борт із Києва буде вилітати на сонячний острів двічі на тиждень - по середах і суботах. А вже з Нового року обіцяють збільшити кількість польотів до 4 разів на тиждень.

Умови в'їзду на Занзібар такі:

Однак до осені правила ще можуть змінитися. Тому туристам радять ближче до вильоту поцікавитися умовами в'їзду в Танзанію.

Нагадаємо, стало відомо, скільки будуть коштувати квитки на рейси SkyUp у Париж і Ніццу. Виліт до Парижа обійдеться мінімум в 2 531 гривню, а рейс до Ніцци буде коштувати від 3 203 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ