Today.ua

Сало гарячого засолу: рецепт чудової закуски на всі випадки життя

Сало, незважаючи на його невигадливість і простоту, має стільки рецептів засолу, що тільки з них можна скласти окрему кулінарну книгу. У кожної господині – свій рецепт його соління та своя родзинка, яка надає продукту неповторного смаку й аромату, що пестить нюх кожного українця. Сало гарячого засолу на слух сприймається як щось нелогічне, проте на смак виявляється, що з логікою все було гаразд.

Таким оригінальним рецептом поділилася відома кулінарка Надія Бурлачук. Жінка каже, що саме таке сало найбільше любить її чоловік і завжди прихоплює його з собою у відрядження.

Складові:

Для обтирання потрібен подрібнений часник, мелений чорний перець, паприка.

Рецепт приготування сала гарячого засолу

Там воно "житиме" до зручного випадку: у когось до відрядження чоловіка, у когось до приходу гостей, а в когось просто до чергового походу в холодильник. І, як запевняє авторка рецепту, надовго воно там не затримається.

Нагадаємо, спеціалісти розповіли, як обрати якісне сало. Воно має бути світлим, без жовтизни, сніжно-білим або з ледь помітним рожевим відтінком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ