Today.ua

ПриватБанк запустив вигідну акцію, яка набагато збільшить число його клієнтів

ПриватБанк запустив дуже вигідну акцію, яка повинна привернути до нього нових клієнтів. Державний банк має намір безкоштовно відкривати рахунки для бізнесу, а також безкоштовно їх обслуговувати.

Про цю масштабну акцію повідомила прес-служба ПриватБанку. Відкрити в банку безкоштовний рахунок підприємці зможуть з 16 серпня по 5 вересня. А вся акція триватиме майже три місяці. За цей час бізнесмени повинні сповна оцінити переваги сервісу у ПриватБанку.

Акція називається "Успішний бізнес" і долучитись до неї можуть як юридичні особи, так і фізичні особи-підприємці, у яких поки немає відкритого рахунку в ПриватБанку. При цьому, на комунальні медичні установи, а також громадські та благодійні організації ця акція не поширюється, для них у банку є індивідуальні тарифи. А всіх інших підприємців, які безкоштовно відкриють свої рахунки в ПриватБанку з 16 по 5 вересня, будуть обслуговувати на пільгових умовах до 31 жовтня.

Відкрити рахунок бізнесмени можуть в будь-якому відділенні ПриватБанку, а також на сайті цієї фінустанови.

При цьому, щоб відкрити рахунок на сайті, потрібно бути обов'язково зареєстрованим як підприємець і бути клієнтом ПриватБанку як фізична особа. Наприклад, мати там депозит або картку. Договір про обслуговування нового підприємця підписується в режимі онлайн за допомогою SmartID в додатку Приват24.

Прес-служба фінустанови також повідомила, що ПриватБанк є основним обслуговуючим банком для 70% вітчизняних підприємців, а також для 45% юридичних осіб, які зареєстровані в Україні.

Нагадаємо, ПриватБанк масово звільняє співробітників і скорочує відділення. Така нова стратегія розвитку цього державного банку, який вже найближчими роками хочуть продати у приватні руки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ