Today.ua

ПриватБанк закрив всі свої відділення: як пояснили це в банку

ПриватБанк закрив усі свої відділення. Вже з 1 травня вони не працюють. Клієнти банку збентежені. Незважаючи на початок травневих свят, багато хто з них розраховував іще в суботу з'ясувати з банком питання, що накопичилися за робочий тиждень. Однак не так сталося як гадалося: не працює жодне відділення ПриватБанку.

У фінустанові попередили українців, що в зв'язку з пасхальними святами працювати не будуть усі чотири дні: з 1 по 4 травня. Співробітники ПриватБанку усім складом пішли на довгі вихідні, не залишивши навіть чергових відділень, повідомила прес-служба банку.

Лише 5 травня вони повернуться до звичайного режиму роботи і так будуть працювати по 8 травня. Правда, і тут клієнтам ПриватБанку потрібно врахувати, що 8 травня працюватимуть лише ті відділення, які зазвичай працюють по суботах. Та й у тих робочий день буде на годину коротше, ніж зазвичай. Тобто, якщо відділення працює в звичайні суботи до 16:00, то 8 травня воно закриється вже о 15:00. Тому всі, хто не встигне вирішити свої справи з банком до цього часу, зможуть потрапити туди лише вранці 11 травня. 9 і 10 травня банкіри теж влаштували собі повні вихідні від клієнтів.

Та все ж, ПриватБанк не залишить своїх клієнтів на всі ці вихідні наодинці з їхніми фінансовими проблемами. Гроші вони зможуть зняти у будь-якому банкоматі, перевести потрібну суму через будь-який термінал, або скористатися системою Приват24, яка доступна цілодобово. Крім того, як завжди, цілодобово працює служба підтримки ПриватБанку.

Нагадаємо, одна з клієнток ПриватБанку звинуватила його в крадіжці грошей з пенсійного рахунку. Вона стверджує, що банк не хоче віддавати трирічну пенсію, яка була перерахована Пенсійним фондом на картку ПриватБанку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ