Today.ua

ПриватБанк вилучатиме гроші з рахунків українців: залишився тиждень, щоб розпорядитися коштами

ПриватБанк ухвалив рішення щодо вилучення грошей з рахунків українців. У клієнтів банку залишився тільки тиждень, щоб скористатися ними на власний розсуд. Далі вони вже не зможуть розпорядитись цими сумами.

Про це йдеться на сайті Приватбанку.

Йдеться про накопичувальну програму Бонус+, яку ПриватБанк вирішив закрити з 1 травня. Після цієї дати всі гроші, накопичені на бонусних рахунках клієнтів ПриватБанку, підуть на потреби ЗСУ. До 1 травня клієнти можуть або самі переказати ці кошти на потреби української армії, або використати їх в особистих цілях.

"До кінця місяця ви можете переказати гроші з рахунку "Бонус+" на потреби ЗСУ в Приват24. Або використати накопичені бонуси в мережі магазинів-партнерів "Бонус+" на власний розсуд. Вже з 1 травня програма не буде працювати", - пояснили в ПриватБанку.

У повідомленні також йдеться, що у цей непростий час державний ПриватБанк усіляко підтримує українську армію та державу. Тому всі невикористані кошти, які залишаться на рахунках клієнтів від програми Бонус+, будуть спрямовані на потреби ЗСУ, а також для повоєнного відновлення нашої країни.

"ПриватБанк продовжує підтримувати державу в цей непростий час. Отже, ми закриваємо програму, і перераховуватимемо невикористані залишки на бонусних рахунках для потреб нашої Армії та відновлення України. Загалом це 600 млн гривень", - повідомляє банк.

Втім, клієнти банку надовго не залишаться без бонусів, адже спеціалісти ПриватБанку вже розробляють нову бонусну програму, йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у суботу, 23 квітня, у ПриватБанку стався масштабний збій обладнання. Багато клієнтів поскаржилися, що у них через збій відбулося подвійне і навіть потрійне списання грошей з карток під час безготівкових розрахунків у магазинах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ