Today.ua

Постачальники оприлюднили липневі ціни на газ: скільки будемо платити за річними тарифами

Регіональні газзбути оприлюднили тарифи на газ, які будуть чинними з 1 липня. Наразі в Україні працюють 14 постачальників. У порівнянні з червнем, їх тарифи залишилися майже без змін.

Так, вартість кубометру газу для українців коливатиметься в липні від 7,70 грн за кубометр до 9,99 грн за кубометр.

Найнижчу вартість газу споживачам пропонує компанія "Еру Людям" - 7,70 грн за куб. м. Постачальник "Енерджі Трейд Груп" продаватиме українцям газ за ціною 7,79 грн за кубометр. Замикає трійку найнижчих цін пропозиція від ГК "Нафтогаз" – 7,96 грн за куб. м.

Як відомо, з 1 травня до постачальника "останньої надії", яким є Нафтогаз, автоматично перейшли 8,8 млн українських домогосподарств. Йдеться про колишніх клієнтів 17 постачальників під брендом "ТВІЙ ГАЗЗБУТ" у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Рівненській, Сумській, Харківській, Хмельницькій, Чернівецькій і Чернігівській областях, а також клієнтів ТОВ "Одесагаз-Постачання".

У червні до Нафтогазу приєдналися клієнти ТОВ "Лубнигаз-Трейдинг", ТОВ "Газ Ресурс Компані", ТОВ "Тернопільміськгаз", ТОВ "Уманьгаз Збут", ДП "КиївГазЕнерджи" та ТОВ "Черкасигаз Збут".

Нагадаємо, у Нафтогазі розповіли новим клієнтам, чому вони отримують щомісячно по дві платіжки за газ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ