Today.ua

“Нова пошта“ запрацювала за новими тарифами: що і на скільки подорожчало

Компанія "Нова пошта" з 20 березня підвищила тарифи на свої послуги. Прес-служба поштового оператора звертає увагу на те, що тарифи зросли незначно, але компанія була змушена піти на такий крок.

Компанія "Нова пошта", беручи до уваги матеріальне становище, в якому зараз знаходиться більшість українських сімей, тривалий час намагалася утримувати існуючі тарифи. При цьому сам поштовий оператор змушений був платити дедалі вищі ціни за паливо і комунальні послуги, а також підвищувати зарплати своїм співробітникам. Однак тепер весь ресурс вже вичерпано, і якщо тарифи не підвищити, то це буде загрожувати зупинкою роботи.

"Розуміючи економічну ситуацію в країні, ми свідомо не підвищували тарифи і працювали на межі можливостей. Але зараз ми змушені незначно підвищити ціни, через зростання цін на паливо, комунальні послуги, інфляцію та інші вагомі чинники", - пише прес-служба "Нової пошти".

Які ціни підвищили

Детальніше нові тарифи "Нової пошти" можна подивитися тут.

При цьому "Нова пошта" скасувала плату за ручну упаковку при відправці посилок розміром від 70 сантиметрів по одній із сторін. Одна умова: посилка має бути упакована за правилами, які діють у цього поштового оператора. Такі посилки мають бути надійно упаковані в гофрокартон або коробку і повинні мати плоску форму.

Нагадаємо, "Нова пошта" буде списувати оплату за свої послуги автоматично, без участі клієнта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ