Today.ua

Нова пошта знизила ціни на посилки до Польщі: за скільки тепер можна відправити речі до сусідньої країни

Компанія Нова пошта напередодні зими вирішила знизити ціни на посилки до Польщі. Вартість популярної послуги "Посилка з дому" знижена більш ніж удвічі.

Про це поштовий оператор повідомив у своїх соцмережах.

Нова пошта знизила ціну на популярну послугу "Посилка з дому" для поштових відправлень з України до Польщі. Адже саме у цій країні знайшли собі притулок більшість українських біженців. Багато хто з них залишив рідний будинок із мінімальним вантажем, не встигнувши прихопити навіть необхідні речі і документи.

Нова пошта дала можливість їхнім родичам і друзям, які залишилися в Україні, передати їм необхідні речі. Таким чином, послуга "Посилка з дому" одразу стала популярною. А тепер поштова компанія вирішила знизити розцінки на цю послугу, щоби люди мали змогу надіслати своїм рідним усе потрібне. Тим більше, що зараз, напередодні зими, людям знадобляться теплі речі та взуття. А купити усе нове далеко не всі мають можливість.

Ціни на посилки змінилися таким чином:

Ці ціни вказані без упаковки. За неї доведеться заплатити окремо. При цьому оцінна вартість посилки не має перевищувати 44 євро (1556 гривень).

За послугою "Посилка з дому" можна надсилати такі речі:

Водночас, ця послуга не поширюється на низку інших речей, які доведеться надсилати за звичайними, не зниженими тарифами.

Таким чином, послуга "Посилка з дому" не поширюється на:

Є обмеження і за габаритами посилки. Вони не повинні бути більшими за 41х38х64 сантиметри. Слід також враховувати, що посилка йтиме з України до адресата щонайменше 5 днів.

Оформити доставку за послугою "Посилка з дому" можна таким чином:

Нагадаємо, Нова пошта також на чверть знизила тарифи на сервіс НП "Шопінг".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ