Today.ua

“Нова пошта“ буде списувати оплату за послуги автоматично - без участі клієнта

"Нова пошта" не втомлюється дивувати своїх клієнтів новими сервісами, які покликані максимально спростити їм користування послугами цього поштового сервісу. Так, компанія розповіла про свій новий сервіс, який дозволяє зняти з клієнта гроші за послугу автоматично - взагалі без його участі.

"Автоматичне списання - одна з функцій нашого мобільного застосування, яким ти легко можеш скористатися", - звертається "Нова пошта" до своїх клієнтів.

У публікації також дають роз'яснення, як саме клієнт може скористатися цим новим сервісом.

Алгоритм підключення до нової послуги такий

Потрібно прив'язати свою банківську картку в свій профіль у додатку "Нової пошти". В меню "банківські карти" клієнт обирає карту, з якої будуть списуватися гроші за поштові послуги. Ось і вся процедура. Після того, як він огляне отриману посилку і переконається в тому, що вона дійшла  цілою та неушкодженою, він повідомляє оператору відділення, що хоче скористатися функцією автоматичного списання грошей.

"Швидко, зручно і безпечно. Так, як і повинно бути!", - оптимістично підсумувала цю інформацію прес-служба "Нової пошти".

Нагадаємо, нещодавно "Нова пошта" змінила правила упаковки посилок. Тепер не обов'язково відправляти всі посилки в її тарі. Можна скористатися і своєю упаковкою. Головне, щоб відправлення було надійно укладено і мало плоску форму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ