Today.ua

Monobank кардинально змінив дизайн своїх карт в Apple і Google Pay: “Російський корабель, йди на*уй!“

Monobank кардинально змінив дизайн своїх карток для електронних розрахунків у Apple Pay та Google Pay. Тепер вони будуть оформлені у тренді воєнного часу.

Про це повідомив у своєму Telegram-каналі співзасновник monobank Олег Гороховський.

"Тепер всі карти в гаманцях Apple/Google Pay наших клієнтів виглядатимуть так", - написав Гороховський, супроводжувавши свою публікацію ілюстрацією нового дизайну картки.

На блякло-сірому фоні, стилізованому під подряпану бетонну стіну, зображено напис monobank, тризуб і, найголовніше, внизу напис: "Російський корабель, йди на * уй!".

До речі, в даному випадку на *уй слід писати окремо)

"Якщо не хочете чекати поки дизайн проллється автоматом, додайте свою карту в Apple/Google Pay заново, - дав пораду Гороховський клієнтам банку, і додав: - Слава Україні!"

При цьому у наступній своїй публікації він повідомив, що менш ніж за добу за посиланням, яке дав monobank, для допомоги армії із карток різних банків світу надійшло майже 10 мільйонів гривень.

"Нам допомагають люди з 72 країн. Найбільше зі США, Німеччини та Великобританії. Будь ласка, передайте це посилання своїм друзям за кордоном. Попросіть їх допомогти. Якщо ви сильні в інтернет-маркетингу – беріть посилання, вбудовуйте його у свої інструменти та залучайте допомогу . Війна – справа кожного. Ніхто не повинен залишатися осторонь", - закликав Гороховський.

Нагадаємо, у monobank розповіли, що буде із простроченими кредитними платежами українців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ