Today.ua

Лоукостер Ryanair раптово скасував рейс із Києва в Рим: пасажирам нічого не пояснюють

Авіакомпанія Ryanair раптово скасувала рейс із Києва в Рим. Boeing 737-800 зі 189 пасажирами на борту повинен був вилетіти з Борисполя ще сьогодні, 26 червня, о 13:50. Однак в урочний час він не відправився. Не вилетів борт на Рим і пізніше. Майже дві сотні пасажирів римського рейсу залишаються в аеропорту у повному невіданні: ніхто ні про що їх не інформує.

Керівництво аеропорту Бориспіль розводить руками: вони також не знають, що там сталось у перевізника і відповідати за його дії не можуть. Зона відповідальності диспетчерів аеропорту - забезпечити зліт і посадку літаків. А те, що відбувається з рейсами - на совісті самих перевізників.

У Києві спитати за зірваний рейс просто немає в кого. В Україні немає представництва Ryanair. Спочатку інформація про скасування рейсу з'явилась на електронному табло бориспільського аеропорту. Але потім її прибрали. Тому пасажири не знають, чи буде літак взагалі, і якщо буде, то коли його чекати. Українські журналісти звернулися до служби підтримки Ryanair із проханням надати хоч якусь інформацію щодо зірваного вильоту, але поки ірландські перевізники мовчать.

Слід зауважити, що скасування рейсів в українських аеропортах останнім часом стало повсякденним явищем. Причому перевізники, як правило, не обтяжують себе інформуванням пасажирів щодо причин невильоту і щодо того, коли буде рейс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ