Today.ua

ПриватБанк порадував своїх клієнтів безкоштовним кіно

ПриватБанк повідомив новину своїм клієнтам, яка потішила усіх власників карти Visa. При певних умовах вони отримають необмежений та абсолютно безкоштовний доступ до фільмотеки Sweet TV. Така можливість буде у них з 10 червня до кінця літа.

Умови такого доступу зрозумілі і прості. Його отримають ті клієнти Приватбанку, які оплатять за допомогою мобільного або стаціонарного комп'ютерного додатку Приват24 квитки на потяги Інтерсіті+. Купивши квиток на поїзд таким чином, вони отримають промокоди для безкоштовного доступу до фільмотеки Sweet TV. Така можливість буде їм доступна в усіх поїздах Інтерсіті+.

Втім, придбати квиток можна не тільки через Приват 24, а й іншими способами. Важливо, щоб у всіх цих платежах була задіяна ваша карта Visa від ПриватБанку.

Якими способами можна купити квиток:

Після того, як як ви придбаєте квиток на Інтерсіті+ за допомогою карти Visa, вам прийде повідомлення з промокодом від ПриватБанку. Не видаляй його! Саме воно вам знадобиться, коли ви будете підключатися до залізничної фільмотеки Sweet TV. А підключитися до неї можна через QR-коди, які є всюди у вагонах Інтерсіті+.

Користуватися цією послугою ви зможете в кожній поїздці, оплачеій за допомогою карти Visa від ПриватБанку. Причому тривалість цієї послуги не обмежується жодним часом. Вона буде діяти протягом усієї вашої подорожі на поїзді Інтерсіті+, скільки би вона не тривала.

До речі, фільмотека Укрзалізниці включає у себе близько 5 тисяч фільмів і серіалів - будь-яких жанрів і на будь-який смак. Загалом, маючи доступ до такого ресурсу, нудьгувати в дорозі ви не будете.

Нагадаємо, Приватбанк буде змушений заблокувати всі карти "Юніор", видані ним для дітей до 14 років без надання ідентифікаційного коду. Оформивши їх без ІПН, банк порушив закон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ