Today.ua

Київстар зробив заяву щодо підвищення вартості тарифів

Мобільний оператор Київстар оголосив про підвищення тарифів на свої послуги. Вартість тарифних планів зросте приблизно на 10%. При цьому підвищення цін торкнеться не всіх тарифних планів, а лише їхньої частини.

Про те, як і чому Київстар планує підвищувати тарифи на свої послуги, розповів президент компанії Олександр Комаров.

За словами керівника найбільшого в Україні мобільного оператора, підвищення вартості послуг Київстар не відбувається без підвищення обсягу послуг. Спочатку компанія розширює спектр послуг у тарифних планах, а потім оголошує підвищення вартості на них. Наступний рік не стане винятком.

"Десь раз на рік ми випускаємо нову тарифну лінійку і намагаємось її наповнити якимось новим змістом. Втім, тарифи зростуть незначно. Наприклад, найдоступніший тариф уже зріс лише на 10 грн – зі 125 грн до 135 грн", - розповів керівник компанії.

Підвищення тарифів не передбачає суттєвого їхнього подорожчання. У середньому, оновлені тарифні плани дорожчають на 9,5% на рік. Київстар має намір і надалі дотримуватись цієї тенденції.

За підсумками третього кварталу 2021 року середній дохід з одного абонента Київстару становив приблизно 86 гривень каже Комаров. Отже, у 2022 році цей середній дохід зросте на суму до 9 гривень.

Київстар уже підвищив деякі тарифи із 2 грудня

Це підвищення торкнулося абонентів, які користуються пакетами послуг з передоплатою. Причому, як і каже президент, Київстар збільшив можливості цих тарифних планів. Зокрема, додав кількість мегабайт інтернету та підвищив ліміт сумарної тривалості дзвінків на інші мережі.

Йдеться про такі тарифні плани: "Спілкування без кордонів 2019", "Спілкування без кордонів 2019" з опцією "Без Мегабайт", "Розваги без кордонів 2019", "Відео без кордонів 2019", "Безлім Відео", "Максимальний безлім 2019" ", "Онлайн без кордонів", "Київстар Комфорт" та "Дайте ще!".

Крім того, користувачі цих тарифних планів отримають по дві "Суперсили", які діятимуть постійно.

Нагадаємо, Київстар попередив своїх абонентів щодо закриття підключення до тарифного плану "Безлім Wow". З 8 грудня 2021 року нові абоненти не зможуть отримати пакет послуг із домашнім інтернетом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ