Today.ua

Київстар представив новий тарифний план, в якому є все і навіть більше

Компанія Київстар представила новий тарифний план, в якому об'єднала по суті кілька тарифних планів, зібравши усе краще, що було в них. Крім такої щедрої пропозиції, компанія також супроводила цей тарифний план подарунком, який стане доступним кожному, хто підключить його собі.

Новий продукт від Київстар, який отримав назву "Все разом Ігровий", об'єднав усі послуги, які можуть знадобитися найвимогливішому користувачеві. Якщо когось напружило слово "Ігровий" у назві, то абсолютно марно: цей тарифний план припаде до смаку не тільки завзятим любителям комп'ютерних баталій, а й людям, далеким від таких захоплень.

Що потрібно знати про новий тарифний план

До нього увійшли відразу кілька пакетів послуг. Тепер їх не потрібно буде купувати окремо, тому що в новому тарифі - усе включено. Крім традиційних і вже звичних послуг, які Київстар надає своїм клієнтам, тут ще може бути телебачення, домашній інтернет і навіть стаціонарний зв'язок.

Що отримає клієнт, який підключив цей тарифний план:

Та це лише базовий пакет послуг. А крім нього, абонент Київстар ще отримує домашній інтернет на швидкості до 100 мегабіт в секунду, а також sim-карту для планшета. Вартість такого тарифного плану - 350 гривень на місяць. Однак у перші місяці після підключення він буде обходитися дешевше - по 300 гривень.

На перший погляд, ціна може здатися доволі значною, проте якщо підсумувати всі послуги, які довелось би купувати окремо, то вигода виходить очевидною.

А тепер - вишенька на торті, яка пояснює, чому цей тарифний план містить у своїй назві слово "Ігровий". Виявляється, Київстар передбачив до нього ще й розкішний подарунок.

"На час користування тарифом ви отримуєте преміум-аккаунт в популярній комп'ютерній онлайн-грі World of Tanks. Також у вас буде преміальний танк восьмого рівня Т-44-100 (У) і слот в ангарі, і екіпаж танка, який вивчений на сто відсотків і має навик "Бойове братство", - пишуть на сайті компанії.

Підключити тарифний план "Все разом Ігровий" дуже легко. Це можна зробити в акаунті "Мій Київстар" або ж, зателефонувавши за номером 477*1.

Нагадаємо, поряд із такими тарифними планами, у Київстар також є лінійка дешевих тарифних пропозицій. Зокрема, є тарифні плани для літніх людей, а також для людей з інвалідністю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ