Бутерброди “Ялинка“ для новорічного столу: доступні за ціною навіть пенсіонерам

Автор: Марченко Любов

Нинішнього року накрити новорічний стіл – завдання не з простих навіть для родини середнього достатку. А малозабезпеченим громадянам потягнути витрати, пов'язані з новорічним гулянням, взагалі не під силу. Проте всім хочеться бодай трохи свята. У цій ситуації можуть стати в нагоді рецепти простих і доступних новорічних страв, для приготування яких не потрібно витрачатися на дорозі делікатеси. Однією з таких бюджетних закусок є бутерброди "Ялинка", які будуть доступні за калькуляцією навіть пенсіонерам, що отримують зовсім невеликі виплати.

Бутерброди “Ялинка“ для новорічного столу: доступні за ціною навіть пенсіонерам - today.ua

Рецепт цих бутербродів виклали у новорічній добірці Telegram-каналу "Збірка рецептів".

Для приготування "Ялинок" знадобляться такі інгредієнти (обсяг необхідних продуктів визначаємо самі, оскільки за столом у всіх буде різна кількість людей):

  • хліб;
  • майонез;
  • буряк;
  • філе оселедця;
  • огірки (можна солоні, а можна й свіжі);
  • зелень;
  • морква;
  • часник.

Бутерброди “Ялинка“ для новорічного столу: доступні за ціною навіть пенсіонерам

Приготування

Буряк та моркву потрібно попередньо відварити.

Популярні зараз

У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Хліб для цих бутербродів, якщо ви хочете, щоб вони мали форму ялинки, слід брати у формі цеглини або одразу порізаний тостерний. Причому квадратні шматочки хліба треба розрізати на діагоналі. Так, щоб утворилися трикутники-ялинки.

Далі натираємо на тертці буряки та огірок. Можна терти на дрібній, а можна і крупній. Додаємо туди розчавлений часник, заправляємо невеликою кількістю майонезу і все ретельно перемішуємо.

Цією овочевою сумішшю намазуємо хліб.

Далі двома-трьома штрихами перетворюємо трикутні бутерброди на ошатні новорічні ялинки. Філе оселедця ріжемо уздовж вузькими смужками і викладаємо смужки хвилястою лінією на бутерброд. Таким чином у нас виходять гірлянди на ялинках. Верхівку робимо зі шматочків моркви. І зверху присипаємо бутерброди дрібно порізаною зеленню, щоб ялинки вийшли зеленими.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Можна подавати на стіл. Затишного вам свята!

Нагадаємо, дуже недорого також обійдеться і холодець із курки, який готується без додавання дорогих свинячих ніжок.

Головне