Today.ua

Магазини закриваються, а співробітників звільняють: в АТБ заявили про мільярдні збитки

Мережа магазинів АТБ після початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну закрила у різних регіонах майже 200 магазинів. Про це у своєму новому інтерв'ю розповів голова компанії Борис Марков.

За його словами, закрито магазини АТБ на тимчасово окупованій території, а також у так званих прифронтових районах. Співробітників закритих магазинів звільнили. Скільки конкретно – не повідомляється. Відомо, наприклад, що 4500 працівників звільнилися за своїм бажанням та виїхали за кордон. Сам же головний офіс компанії частково переїхав із Дніпра до Львова.

При цьому магазини мережі АТБ знову починають працювати у звільнених від російських окупантів районах. Йдеться, зокрема, про Київську, Чернігівську та Сумську області, звідки українські бійці вигнали окупантів наприкінці березня.

Також відновлюється робота магазинів АТБ на звільненій території Харківської області, хоч російські війська продовжують частково блокувати Харків.

Марков наголосив, що через обстріл російських окупантів постраждала велика кількість магазинів компанії АТБ-Маркет. Причому супермаркетів, які потребують серйозного ремонту, налічується десятки.

Відомо, що понад 2000 співробітників АТБ пішли захищати Україну у ЗСУ чи ТРО.

Нагадаємо, раніше мережа АТБ назвала міста, куди будуть постачання продуктів насамперед.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ